E-book Tsukémono
Snelle groentefermentatie uit Japan

Over Peter
Als consument en food-professional ben ik al bijna dertig jaar verbonden met natuurvoeding. Gefermenteerde producten zijn daar altijd een onderdeel van geweest en hebben steeds mijn interesse gehad. Producten die nu trendy zijn gebruik ik al decennialang: desembrood, kombucha, kvass brooddrank, kefir en tempeh. Ook producten uit de Japanse schatkamer van de macrobiotiek zijn al jaren onderdeel van mijn eetpatroon: miso, shoyu en tamari, nattō, mirin, umeboshi en natuurlijk de pickle-pers.

Peter heeft veel kennis en weet dit op gepassioneerde wijze te delen in zijn workshops, cursussen, zijn boek natuurlijk en tijdens demo’s, aanrader!
Super leuke pickle workshop gehad! Leuke sfeer en erg leerzaam! Ook super lekker gegeten!
Peter van Berckel is kundig, gepassioneerd en zeer inspirerend.
Peter is helemaal wie hij is, doet wat hij is, met verve met zwier met heel zijn hart. Hij wil anderen graag gelukkig en gezond zien… daar zijn zijn werken op gericht … een vrolijke bezielde missie …. het straalt er vanaf…. ik ben fan … gebruik zijn boek en voel je goed …
Peter is betrouwbaar en origineel. Aanstekelijke manier om zijn kennis en ervaring te delen. Goed gevoel voor humor. Fijnzinnig ontwikkeld mens.
Fermenteren met Peter, hoe goed kun je het hebben. Altijd een feestje.
Super leuk en afwisselen. Ook erg lekker en zeer informatief.
Peter is een zeer vriendelijke spreker die met veel enthousiasme zijn werk doet. Ik heb veel GELEERD en genoten!
Zijn workshops , wat je meemaakt is makkelijk integreerbaar👍🏻