Winactie
Schrijf een recept voor een kerst-tsukémono en win een
exclusieve ronde glazen pickle-pers.

Het boek Tsukémono is een jaar geleden verschenen en veel mensen zijn aan het picklen geslagen. Mijn enthousiasme voor deze Japanse techniek wordt door jullie opgepikt en dat vind ik geweldig! Je koksmes snijdt aan twee kanten:

  • Pickles zijn een mooie en smakelijke culinaire toevoeging als bijgerecht in je dagelijkse maaltijd.
  • Tevens stimuleren pickles je darmsysteem voor een betere voedselvertering.

In december worden er rijke en overvloedige maaltijden gegeten. Vergeet geen tsukémono als verrassend, knapperig bijgerecht te serveren. Je bewijst je darmen en spijsvertering er gelijk een goede dienst mee!

Tip: geef ook een paar verschillende tsukémono bij de borrel.

Prijsvraag
Verzin een culinaire tsukémono receptuur die bij je diner op eerste kerstdag niet zal misstaan. Degene die het leukste recept schrijft, wint een exclusieve ronde glazen pickle-pers. Het is het model dat op de kaft van mijn boek staat.

Wedstijdvoorwaarde: schrijf een feestelijk pickle-pers recept en gebruik 2% zout op het gewicht van de groente, of pas een smakelijke zoute vloeistof toe als pickle-medium. Je gaat akkoord dat je recept o.v.v. jouw naam gedeeld wordt op mijn website en social media.
Stuur je recept vóór 19 december a.s. naar info@petervanberckel.

Heb je je ook al aangesloten op mijn pagina op Facebook en Instagram?
Klik hier en like:
https://www.facebook.com/PetervanBerckelVoedingFermentatie/

Instagram: @petervanberckel

Veel inspiratie gewenst en met hartelijke groet, Peter van Berckel 

www.petervanberckel.nl