Workshops

Het volgen van een workshop is een goede manier om zeer snel praktische kennis op te doen.  Je leert in een aantal uren de basis om zelf met deze technieken aan de slag te kunnen. Tevens geeft het je het zelfvertrouwen om veilig met micro-organismen om te gaan. Verwonder je ook over de smaaktransformaties die in het proces ontstaan.

Laat je inspireren door de kennis en het enthousiasme van Peter. Neem je familie of vrienden mee en beleef een gezellige dag. Ook als je alleen komt ontmoet je altijd leuke gelijkgestemden. Geniet ook van de humorvolle manier van het lesgeven van Peter. Uniek aan deze workshops is dat er gebruik wordt gemaakt van ingrediënten van biologische (-dynamische) kwaliteit. Al de workshops van Peter zijn vegetarisch. De workshops worden in zijn sfeervolle keuken en fermentatielaboratorium in Amersfoort gehouden, of op verzoek op jouw locatie.

Peter heeft veel kennis en weet dit op gepassioneerde wijze te delen in zijn workshops, cursussen, zijn boek natuurlijk en tijdens demo’s, aanrader!

Hanny Tibboel-Snaathorst

Super leuke pickle workshop gehad! Leuke sfeer en erg leerzaam! Ook super lekker gegeten!

Fabienne Demmer-Altena

Peter van Berckel is kundig, gepassioneerd en zeer inspirerend.

Tamara Maria Tahalele

Peter is helemaal wie hij is, doet wat hij is, met verve met zwier met heel zijn hart. Hij wil anderen graag gelukkig en gezond zien… daar zijn zijn werken op gericht … een vrolijke bezielde missie …. het straalt er vanaf…. ik ben fan … gebruik zijn boek en voel je goed …

Paulus Van de Voren

Peter is betrouwbaar en origineel. Aanstekelijke manier om zijn kennis en ervaring te delen. Goed gevoel voor humor. Fijnzinnig ontwikkeld mens.

Maria Ludikhuize

Fermenteren met Peter, hoe goed kun je het hebben. Altijd een feestje.

Cathy Verschoor

Super leuk en afwisselen. Ook erg lekker en zeer informatief.
Peter is een zeer vriendelijke spreker die met veel enthousiasme zijn werk doet. Ik heb veel GELEERD en genoten!

Bjrcna Diaz Gomez

Zijn workshops , wat je meemaakt is makkelijk integreerbaar👍🏻

Claire Schievink

Workshop Agenda